Nougat oppdateringer for Samsung

Android Nougat oppdatering: Samsung


14 november:  Like før den potensielle utgivelsen av Nougat for Galaxy S7 og S7 Edge, har det lekket rykter om S6 og S6 Edge Nougat oppdateringer.  SamMobile rapporterer at Samsung jobber med Nougat-firmware for disse to enhetene. Vi har ikke sett en lanseringsdato, men det er lite sannsynlig at vi får se det før utgangen av året.

10 november:  Til tross for at det bare er begynnelsen av Nougat’s betaprogram for S7 og S7 Edge, har en lekket versjon av beta programvare klart og finne veien ut på nett.   Dersom du føler deg modig nok kan du allerede nå installere oppdateringene på din telefon men sannsynligheten for at telefonen din krasjer er tilstede.  G930FXXU1ZPK4 ice for S7 og G935FXXU1ZPK4 ice for S7 Edge.

Android Nougat er fortsatt i en tidlig fase og produsentene er motvillige med å gi konkrete løfter rundt utgivelsesdatoer. Samsung pleier å opprettholde et toårig oppdateringsprogram på sine enheter, så det er et sikkert å anta at Nougat kommer til alle Samsung Galaxy S6 og S7 varianter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.